یکی از دوره های حساس و مهم زندگی، نوجوانی است. در این دوره از زندگی اعتماد به نفس نوجوانان پایین میآید. در نوجوانی فرزندتان نه بزرگ شده است و نه کودک است به همین خاطر برخورد با او سخت است.نوجوان احساس بزرگی میکند و خودش را بزرگ میبیند در حالی که اطرافیان هنوز با او مانند یک کودک رفتار میکنند. نوجوان در این دوره زمانی زود رنج و حساس میشود.
شما به عنوان پدر و مادر او نقش مهمی در افزایش اعتماد به نفس فرزند خود دارید. نگران نباشید شما با رفتار و برخود درست میتوانید به او کمک کنید و باعث افزایش اعتماد به نفس در فرزندتان باشید.
افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان به افکار او قدرت و انرژی مضاعف میدهد و باعث میشود آینده خوبی در پیش رو داشته باشد. نوجوان شما توانایی و استعداد های خود را باور میکند و میشناسد. باید روی آنها تمرکز کند. جرات ارائه پیشنهاد ها و افکار خود را مییابد همچنین انرژی و قدرت انجام آنها را دارد. با تقویت اعتماد به نفس در جوانان آینده آنان را بیمه کرده اید. موجب پیشرفت و شکوفایی فرزند خود میشوید. اعتماد به نفس راه رسیدن به موفقیت و زندگی عالی است.
راه های افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان
- کمک به نوجوان تان کنید تا دنبال علاقه اش برود
فعالیت و رشته مورد علاقه فرزندتان را بیابید و اجازه دهید در آن زمینه فعالت کند، اگر استعداد در آن زمینه داشت او را تشویق کنید، با تشویق انگیزه میگیرد و تلاش میکند بهترین باشد . اما اگر استعداد نداشته باشد از مربی او بخواهید نظرش را عوض کند و این راه را ادامه ندهد که به شکست ختم شود. با کمک و تشویق نوجوانتان موجب تقویت اراده و اعتماد به نفس در او میشوید همچنین تلاش بیشتری برای رسیدن به اهدافش میکند.
2. قوی بودن را به او یاد دهید
به نوجوانتان صبور بودن در برابر مشکلات را بیاموزید. در زندگی باید رفتار درست با مشکلات و کنترل آنها را یاد بگیرد و آرامش خود را حفظ کند. فرزندتان باید بداند که حرف ها و تحقیر های دیگران به او صدمه ای نمی زند و ارزش او را کم نمیکنند پس به حرفای منفی که باعث میشود نسبت به خود حس بدی داشته باشد را جدی نگیرد. اینگونه حرف ها واقعا اهمیتی ندارند و مهم نیستند. افراد با اعتماد به نفس منتظر تایید و نظر دیگران نیستند همچنین خودشان را با کسی مقایسه نمیکنند.
3. مثبت اندیشی را به نوجوانتان بیاموزید
گاهی فرزندتان نسبت به خود و ظاهرش حس خوبی ندارد و این دلیل کاهش اعتماد به نفس او میشود. به نوجوانتان یاد دهید مثبت اندیش باشد و درباره ی خودش مثبت فکر کند. دوره ی بلوغ را برایش توضیح دهید تا بداند دلیل تغییرات چیست و موقتی هستند. یاد آوری کنید که سلامت بدن و فکری او مهم است نه ظاهرش، این گونه به او کمک کرده اید که خود را هرطور که هست بپذیرد.
4. به نوجوانتان احترام بگذارید
به یاد داشته باشید فرزندتان کودکی را پشت سر گذاشته است و در آستانه بزرگسالی است و خود را بزرگ میبیند. پس باید مثل بزرگسالان با احترام او را خطاب کنید و با احترام با او صحبت کنید. به حرف هایش با دقت گوش دهید. مشکلات او را جدی بگیرید و از کنارشان ساده نگذرید او دیگر کودک نیست.
5. از نوجوانتان ایراد نگیرید
سرزنش و ایراد گرفتن تاثیر بدی روی نوجوانتان میگذارد و باعث پایین آمدن اعتماد به نفس او میشود. اگر از رفتار یا کاری که به آن مشغول است ناراضی هستید با او حرف بزنید و بخواهید مسیرش راعوض کند، تغییر ایجاد کند. نوجوانان حساس هستند و انتقاد شما را توهین و تمسخر میبینند. بدانید با رفتار های تند و خشونت آمیز نه تنها فرزندتان را ضعیف و ترسو میکنید بلکه اعتماد به نفس او را نیز میگیرید.
6. از فرزندان خود بخواهید اطلاعات خود را بی افزاید
نوجوانتان با مطالعه های بسیار میتواند اطلاعات خود را افزایش دهد و در بحث ها شرکت کند. افرادی که اجتماعی هستند و روابط عمومی خوبی دارند از اعتماد به نفس بالایی برخورهستند. بالا بردن اطلاعات و دانستنی های خود همچنین ارتباط برقرار کردن با دیگران باعث تقویت اعتماد به نفس در فرزندتان میشود.
توصیه پایانی ما ، آینده بهتری برای شما رقم می زند…!
یک بسته فوق حرفه ای !
با یادگیری علمی مهارت اعتماد به نفس و عزت نفس خود را فردی حرفه ای کنید…
بسته فوق العاده کاربردی <اعتماد به نفس > را تهیه کنید و اثرات عمیق و بزرگش را ببینید.!
چگونه اعتماد به نفسمان را افزایش دهیم؟
چطور اعتماد به نفسم رو زیاد کنم؟
مخاطبین این دوره چه عزیزانی هستند ؟
کسانی که از کمبود اعتماد به نفس رنج می برند
کسانی که اعتماد به نفس لازم برای شروع و یا ادامه کاری را ندارند
کسانی که به خوبی نمی توانند ارتباط مو…